Motos aquàtiques a Deltebre

Motos aquàtiques DeltebreEl proper dissabte, dia 11 de juny, tindrà lloc a la platja de Riumar de Deltebre (Baix Ebre) la quarta de les set regates que composen el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2016. La regata compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament de Deltebre.

La platja de Riumar és un lloc molt adient per a la pràctica d’aquest esport, tota vegada que les aigües tenen aquí molt poca fondària i això facilita l’aprenentatge dels nous aficionats.

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la quarta de set curses previstes, després de les disputades a Empuriabrava, Cambrils i al Canal Olímpic de Castelldefels. Resten les regates d’Amposta, l’Estartit i l’Ampolla. Participaran aquest cop pilots de les categories F3 i F4 cadascuna d’elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la F3 i més restrictiva per a la F4 que, a més, està reservada a pilots sense palmarès.

La categoria F3 està sent molt disputada, tota vegada que dos pilots estan empatats a 140 punts al capdamunt de la classificació provisional . Són Jordi Tomás i Lucas Forés, però el tercer classificat, Lucas Oliver, te 138 punts.

A la categoria F4 passa quasi el mateix, tota vegada que Oriol Andreu n’és el líder amb 155 punts, seguit de Marc Orta amb 152 i de Jairo Carriles amb 150. Així doncs, la regata de Deltebre es presenta molt interessant per començar a definir el campionat 2016.

, , ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing