Avís legal

Avís legal

INFORMACIÓ GENERAL

El domini www.motonautica.org és una web que pertany a la Federació Catalana de Motonàutica amb domicili social a: Avinguda Madrid 63-73 Baixos 8, 08028 Barcelona, amb CIF Q-5855001-C, e-mail: info@motonautica.org. Tel. 93 330 47 57.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els dissenys gràfics, logotips, fotografies, textos i els materials que s’exposen poden estar protegits per drets de propietat intel·lectual, industrial o d’altra mena. En qualsevol cas, l’empresa que els exhibeix declara, per escrit, que posseeix els drets pertinents d’utilització, distribució i/o exhibició dels mateixos.

AVISOS LEGALS

Conforme al disposat en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, la Federació Catalana de Motonàutica es compromet a no remetre comunicacions comercials sense identificar-les com a tals. A aquests efectes no serà considerada com a comunicació comercial tota la informació que s’enviï als federats que tingui per finalitat el manteniment de la relació existent entre ambdós.

La Federació Catalana de Motonàutica no es fa responsable dels danys i perjudicis, de qualsevol mena, que puguin produir-se per l’ús de la informació que apareix en el portal. De la mateixa manera, no es responsabilitza dels virus infiltrats per terceres parts, fora del control de la Federació.

USOS

La utilització dels serveis que ofereix la Federació Catalana de Motonàutica és totalment gratuïta per als usuaris d’Internet. La funció del portal és la d’oferir la informació més completa possible.

PROTECCIÓ DE DADES

En aplicació de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades seran recollides i tractades de manera manual i/o automatitzada per la Federació Catalana de Motonàutica i incorporades al fitxer corresponent registrat a l’AEPD per el manteniment de la relació establerta. El/la titular de les dades o tutor/a legal en el cas de menors autoritza la utilització d’imatges personals per a la seva difusió. Podeu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a: Federació Catalana de Motonàutica, Av. Madrid, 63-73 Bxs 8, 08028 Barcelona, acreditant la titularitat conforme a dret.

Lloc web creat per IzandoMarketing