Comença el 35è Campionat de Catalunya al Canal Olímpic

El passat dissabte dia 6 d’abril va tenir lloc al Canal Olímpic de Catalunya, (Castelldefels) la primera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques en la seva modalitat de circuit. Aquesta cursa obria la trenta cinquena temporada d’aquest campionat, el més veterà de tot l’Estat.

La cursa estava convocada per a tres categories de conducció dempeus, popularment anomenades “jet” i es va disputar per un total de nou mànegues, tres per a cadascuna de les tres categories: Esquí GP1, Esquí GP3 i Esquí F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès.

A la categoria GP1 va resultar guanyador Denis Munnikhuis, que va guanyar les dues primeres mànegues, i va ser segon a la tercera, però el segon lloc de la cursa va estar molt disputat, entre Alex Velasco, Salvador Canet i Miquel Angel Gargallo. Finalment Canet i Gargallo va ocupar les altres posicions al pòdium.

Miquel Cladera va guanyar al Canal la primera regata de la seva carrera motonàutica
 

Les mànegues de la classe GP3 va ser també molt disputades. Joan Sevil, Campió el 2022 que no va poder assistir a totes les curses l’any passat ha tornat en perfecta forma i va guanyar la primera i la tercera mànega, adjudicant-se la cursa, seguit de Roger Pujol, que va ser el guanyador de la segona mànega. Tercer va ser Oriol Oliva.

Les mànegues de la categoria F4 van resultar també molt animades. Alex Otero va guanyar la primera mànega, però va patir un accident a l’inici de la segona, que li va impedir continuar la regata. Miquel Cladera, que havia estat segon a la primera mànega va guanyar destacat les altres dues mànegues i la cursa, seguit dels veterans Rubén Galisteo i Carlos Hidalgo.

La propera regata està prevista el proper dissabte dia 13 d’abril a Empuriabrava (Castelló d’Empúries).

Classificació

Esquí GP1

1r Denis Munnikhuis. Kawasaki. Gen Roses. 35 punts.

2n Salvador Canet. Kawasaki. GEN Roses. 29 punts.

3r Miquel Angel Gargallo. Kawasaki. Motonàutic Club Castelldefels. 24 punts.

Esquí GP3

1r Joan Sevil. Yamaha, Motonàutic Club Amposta. 35 punts.

2n Roger Pujol. Kawasaki. GEN Roses. 32,5 punts.

3r Oriol Oliva. Kawasaki. GEN Roses. 22,5 punts.

F4

1r Miquel Cladera. Yamaha. CN. El Balís. 70 punts.

2n Rubén Galisteo. Kawasaki. Motonàutic Club Amposta. 56 punts.

3r Carlos Hidalgo. Yamaha. CN El Balís. 40 punts.

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing