Onades a Deltebre

Jets DeltebreEl passat dia 11 de juny, dissabte, va tenir lloc a la platja de Riumar, al municipi de Deltebre (Baix Ebre), la quarta regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2016, amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament de Deltebre. Aquest és un enclavament habitual del campionat català des de fa molts anys, tota vegada que la poca fondària de la platja en aquest punt del delta de l’Ebre, ofereix molt bones condicions per als principiants. En canvi, en cas de vent, es formen onades tot seguit.

Aquest va ser el cas en aquesta ocasió, amb un fort vent a primera hora que va formar onades i va dificultar la instal·lació de les boies que delimiten el circuit. També, un cop començada la regata, els pilots van tenir que estar atents al pas de les onades, la qual cosa va donar també espectaculars imatges per als espectadors.

A la categoria F4, reservada a pilots sense palmarès, semblava que el pilot valencià Nicolás Lanfranco, amb llicència del Club Motonàutic Amposta, guanyaria la regata, tota vegada que va guanyar les dues primeres mànegues, però a la tercera la seva moto es va quedar enganxada a l’ancoratge d’una de les boies del recorregut i no va poder puntuar. Això va donar la victòria de la cursa a Jairo Carriles. Lanfranco va ser segon i Oriol Andreu, tercer.

A la categoria F3 va ser guanyador Jordi Tomás, que es va adjudicar totes les mànegues, però les següents posicions van resultar molt competides, ja que tres pilots es van repartir la segona posició a cadascuna de les tres mànegues: Salvador Vila, Roger Pujol i Lucas Forés, que es van classificar a continuació.
La propera regata tindrà lloc a Amposta (Montsià), sobre el riu Ebre, el proper dia 16 de juliol.

, , ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing