Cinquena regata del Campionat de Catalunya al Balís

El passat dissabte dia 9 de juny va tenir lloc al Club Nàutic El Balís (Maresme) la cinquena regata puntuable per al Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2018, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el Club Nàutic El Balís, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, l’empresa de motos aquàtiques Venturi Jets i Caves Masachs.

Motos Port Balís

La competició estava convocada només per a categories de conducció dempeus, concretament GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès, on es va afegir, per segon cop aquesta temporada, un pilot de Cantàbria.

També per segon cop aquesta temporada la regata es va desenvolupar amb mala mar, la qual cosa va obligar de nou als comissaris a simplificar el circuit. Tot i així la regata es va desenvolupar amb un ritme elevat.

La característica de la jornada va ser l’absència de Jordi Tomás, líder de la categoria GP3, que estava participant a una cursa internacional a França. Això obria moltes expectatives a la categoria, però aviat es van anar desdibuixant. Per a començar, Lucas Oliver, que n’era un dels favorits, va patir una avaria mecànica que no li va permetre ni prendre la sortida. Les dues primeres mànegues es van resoldre amb la victòria de Roger Pujol seguit sempre de Denis Munnikhuis, el júnior Joan Sevil i el veterà Juli Pujol, però la tercera mànega va resultar molt emocionant, tota vegada que Sevil va fer una sortida brillant i Munnikhuis se li va col·locar al darrera, però la mecànica de Munnikhuis també va fallar i Sevil no només va ser avançat per Roger Pujol, sinó també per Juli Pujol, pare d’en Roger. Al final de la jornada la família Pujol va ocupar el primer i el tercer graó del podi i Sevil va ser segon.

A la categoria F4 Genis Vilalta va resultar de nou intractable. Va guanyar totes les mànegues seguit sempre del càntabre Pedro Torre i del pilot local Jordi González. Carlos Hidalgo i Jesús Costa es van classificar a continuació.

La propera cursa està prevista a Amposta el dia 21 de juliol.

Classificació general provisional

Categoria GP3
1r Roger Pujol. Federació Catalana de Motonàutica. 300 punts.
2n Jordi Tomás. Motonàutic Club Amposta. 269 punts.
3r Joan Sevil. Motonàutic Club Amposta. 226 punts.

Categoria F4
1r Genis Vilalta. Club Nàutic Bétulo. 370 punts
2n Jordi González. Club Nàutic El Balís. 281 punts.
3r Carlos Hidalgo. Club Nàutic El Balís. 238 punts.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing