Motos aquàtiques al Balís

El proper dissabte, dia 9 de juny, tindrà lloc al Club Nàutic El Balís (Sant Andreu de Llavaneres) la cinquena regata del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2018. La regata està organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica i el Club Nàutic El Balís i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, Venturi Jets i Caves Masachs.

Motos Balís

Aquest és el segon cop que es disputa una regata d’aquestes característiques a Port Balís, si bé cal fer memòria per recordar la primera: va ser el 1996.

La regata es disputa coincidint amb el Marina Day, jornada de portes obertes dels ports esportius i turístics, de manera que el port estarà ple d’activitats durant tota la jornada.

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la cinquena cursa del Campionat, després de les disputades a Empuriabrava, al Canal Olímpic de Catalunya, a Cambrils i a l’Estartit.

En aquesta ocasió hi participaran les categories GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès.

A la categoria GP3, l’absència de l’actual líder, Jordi Tomás, per compromisos internacionals, augmentarà la competitivitat per assolir el primer lloc entre Roger Pujol, Denis Munnikhuis i Joan Sevil, a més de poder donar un tomb a la classificació general provisional al final de la jornada.

A la categoria F4 lidera la classificació general provisional Genís Vilalta, del Club Nàutic Bétulo, seguit dels pilots del Club Nàutic El Balís Jordi González i Carlos Hidalgo.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria.

El lliurament de premis està previst a dos quarts de quatre de la tarda.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing