Jordi Tomás guanya a França

El pilot català Jordi Tomás va guanyar la segona regata del torneig P1 Aquax Euro Tour disputada el passat dia 9 de juny a la localitat francesa de Agon-Coutainville (Normandia) dins de la categoria reina, anomenada Pro Enduro, que es disputa amb motos aquàtiques de conducció assegut, tipus triplaces.

Tomás França

Tomás va utilitzar una muntura Bombardier RXT-X amb un motor sobre alimentat de 1.630 cc que li proporciona 300 cavalls.

Tomás lidera ara aquest campionat, doncs ja va ser segon a la primera cursa, disputada també a França, concretament a La Seyne-sur-Mer, i suma 120 punts, 19 per davant del francès Thomas Favolini, que en té 101, i del britànic Tim Bate, que en té 90.

La tercera cursa tindrà lloc a Anglaterra la primera setmana d’agost i la gran final està prevista al Club Nàutic el Balís el mes d’octubre.