Izquierdo-Pereira, Campions del Món a Como

El pilot català Josep Maria  Izquierdo (Club Nàutic Garraf), formant equip amb el copilot gallec Sergio Pereira (Motoclub A Peroxa) s’han proclamat Campions del Món de motonàutica a la modalitat Endurance Class B, a la categoria de Promoció, després de guanyar les regates que han tingut lloc els passats dies 16 i 17 de setembre, al llac de Como (Itàlia). Aquesta regata va comptar amb la participació de pilots procedents d’Alemanya, Bèlgica, Itàlia, França i Suïssa, a més de 8 equips espanyols.Izquierdo-Pereira Campions del Món

Aquesta modalitat agrupa embarcacions derivades de la construcció en sèrie de fins a 9 metres d’eslora. Per tal de donar cabuda a tot tipus d’embarcacions ràpides, el reglament preveu la propulsió amb un o dos motors, de manera que es poden establir diferents categories en funció de la potencia instal·lada, per tal de possibilitar el triomf a embarcacions dotades amb motors de diferents potències, això permet la participació de llanxes propulsades amb motors de fins a 600 cavalls o més.

Izquierdo i Pereira van guanyar les tres mànegues disputades a bord d’una embarcació Grauner de construcció gallega propulsada per un motor foraborda de 150 cavalls. A totes les mànegues va fer segon el també català David Burgos –campió del món el 2016- mentre que la tercera posició va ser pels pilots andalusos Fernando López i Sergio Gómez, la qual cosa va formar un podi totalment espanyol.

A més, els pilots andalusos Eddy González i Javier García van guanyar el mundial a la classe S2, a la que sortien com a favorits els catalans Eduardo Platero i Norberto Mallo, que van guanyar la primera de les tres mànegues però es van haver de retirar a la segona.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing