Final del Campionat de Catalunya a l’Ampolla

El proper dissabte, dia 23 de setembre, tindrà lloc a l’Ampolla (Baix Ebre) la darrera de les set regates que han composat el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017. La regata compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l’Ampolla, la Creu Roja de l’Ampolla, el Club Nàutic Ampolla i Caves Masachs.

Campionat motos l'Ampolla

L’escenari de la cursa serà la cèntrica platja de les Avellanes, lloc habitual d’aquesta competició els darrers dotze anys. Els darrers anys l’Ampolla ha estat la seu de la regata final del Campionat. Les altres regates han tingut lloc al Canal Olímpic de Castelldefels, Cambrils, Empuriabrava, l’Estartit, Deltebre i Amposta.

Hi són convocades dues categories: GP3 i F4. Ambdues només per a motos de conducció dempeus, si bé la classe F4 està reservada per a pilots sense palmarès.

A la categoria GP3 el títol està decidit en favor de Roger Pujol, pilot de Girona, però les altres posicions finals estan per decidir, la qual cosa promet una cursa disputada entre Alex Muñoz, que està segon, Dennis Munnikhuis i Juli Pujol, que és el pare de Roger…

En canvi, el títol està per decidir a la categoria F4 entre Jordi Pratginestós, Genis Vilalta i Jordi González, únics pilots que tenen possibilitats matemàtiques no només d’assolir el títol català sinó d’ocupar els tres llocs del podi.

La condició de “open” que té aquest campionat fa que sigui possible la participació, sense puntuar, de pilots d’altres llocs de l’estat i fins i tot estrangers. Aquesta temporada han participat al campionat català pilots de Madrid, Andalusia, Valencia i França.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. Tota l’activitat podrà ser seguida gratuïtament des de la mateixa platja i des dels espigons del port de l’Ampolla.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing