Volta a la Península en moto en solitari. De Fuenterrabía a Portbou.

El pilot català Joaquín Inglada farà la volta a la península Ibèrica en solitari en moto aquàtica. La travessia començarà a Fuenterrabía el dia 31 de juliol i arribarà fins a Portbou per desprès tornar el 15 d’agost fins a Port Fòrum, on Inglada té la seva base habitual.

Brainxperience

La travessia, denominada BrainXperience 2017, té com a finalitat donar visibilitat a aquelles entitats que realitzen destacades accions d’ajuda humanitària per les persones més desafavorides o amb dificultats on la finalitat és el benefici social i col·lectiu així com recaptar fons per les seves missions i projectes.

El mateix Inglada és una persona amb una notable discapacitat, ja que té amputada una cama i va patir lesions cerebrals com a conseqüència d’accidents de transit. Això fa que l’experiència serveixi per posar a proba la capacitat física i psíquica del pilot així com del material protètic utilitzat.

Inglada farà la travessia en solitari a bord d’una moto aquàtica Sea Doo de 215 cavalls i serà seguit per carretera per l’experimentat pilot madrileny Juan Félix Bravo.

BrainXperience recapta fons per a la Fundació Doctor Clavel, la Fundación Isabel Gemio, l’entitat Amputats Sant Jordi, COCEMFE Barcelona i l’Institut Desvern de Protètica i compta amb el suport de Ottobock, fabricant de pròtesis.

http://www.brainxperience.com/

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing