Trenta anys de motos aquàtiques. El proper dia 12 d’octubre es disputarà la regata que tanca la temporada.

El proper dia 12 d’octubre es disputarà al Canal Olímpic de Catalunya la setena i última regata puntuable per al Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2019. Aquesta regata tanca la trentena edició d’aquest campionat.

Canal 1
Hi són convocades dues categories: GP3 i F4 cadascuna d’elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la GP3 i menys permissiva per a la F4, reservada a pilots sense palmarès. Ambdues categories són només per a motos de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”.

Canal 2El Campionat de Catalunya es va iniciar el 1990, després d’una regata experimental disputada al beach club Tropical de Gavà (Barcelona) el novembre de 1989 i s’ha celebrat de manera ininterrompuda des d’aleshores. És el més veterà de tot l’estat, tota vegada que s’organitza des d’abans que existís el Campionat d’Espanya.

El títol de Campió de Campió de Catalunya 2019 està ja decidit per a les dues categories. A la GP3, en favor de Jordi Tomás i a la categoria F4 per a Jordi González.

Canal 3
La regata està organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica, amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i les empreses Yamaha i Caves Masachs.

Els entrenaments començaran a les 12 del migdia i el lliurament de premis, previst a les cinc de la tarda, tindrà sorpreses i obsequis per als participants.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing