Tornen les motos a Port Ginesta

El passat dissabte dia 27 de maig va tenir lloc a Port Ginesta (Garraf), la segona regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques en la seva modalitat de circuit. La regata estava organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica amb la col·laboració de les empreses especialitzades Full Gas Motor i Lassdive i el suport de Port Ginesta.

La cursa estava convocada per a tres categories de conducció dempeus, popularment anomenades “jet” i es va disputar per un total de nou mànegues, tres per a cadascuna de les tres categories: Esquí GP1, Esquí GP3 i Esquí F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès.

La cursa es va disputar a la platja de llevant de Port Ginesta, una ubicació nova, tota vegada que les anteriors regates de motos al port s’havien disputat a la platja de ponent, abans de l’ampliació d’aquesta marina.

Espectacular sortida d’una de les mànegues de F4

La categoria GP1 va ser la de menor participació, però també la que va agrupar les màquines més potents. Cal destacar la participació de Manel Segura, veterà pilot de l’època daurada del jet ski que, a més, va arribar acompanyat del seu fill Narcís, que va participar a la classe F4. Dues generacions de la mateixa família a les curses.

La cursa va resultar molt disputada, tota vegada que Alex Velasco va guanyar la primera mànega, seguit de Denis Munnikhuis, però a la segona Velasco va trencar i Munnikhuis va guanyar sense dificultat, seguit d’Albert Roca i d’Oriol Andreu. Munnikhuis i Roca van repetir llocs a la tercera mànega, però Velasco es va situar tercer, acabant quart al final de la jornada.

A la classe GP3 l’actual campió, Joan Sevil, només va cedir un lloc a la tercera mànega, la qual cosa el va situar de nou al més alt del pòdium. Darrera seu van quedar Salvador Canet, a la primera mànega i Roger Pujol a la segona. Pujol va guanyar també la tercera mànega, però Sevil es destaca al capdavant de la classificació general provisional.

Les mànegues de la categoria F4 van resultar també molt animades, amb una participació molt elevada. Jordi Miquel va guanyar les dues primeres mànegues, però només va poder ser segon a la tercera. Darrera seu va quedar Marc Orta a la primera mànega i Carlos Hidalgo a la segona, a la qual Orta va cometre moltes errades que el van fer baixar fins a la penúltima possició. En canvi, Orta va guanyar la tercera i es va situar segon de la jornada.

La propera regata està prevista el dia 15 de juliol a Amposta.

Classificació general provisional

Esquí GP1

1r Àlex Velasco. Kawasaki/Zapata. Motonàutic Club Amposta. 48,5 punts.

2n Albert Roca. Kawasaki. GEN Roses. 46,5 punts.

3r Denis Munnikhuis. Kawasaki. GEN Roses. 37,5 punts.

Esquí GP3

1r Joan Sevil. Yamaha, Motonàutic Club Amposta. 140 punts.

2n Salvador Canet. Yamaha. GEN Roses. 97 punts.

3r Roger Pujol. Kawasaki. GEN Roses. 75 punts.

Esquí F4

1r Jordi Miquel. Kawasaki. FCM. 136 punts.

2n Carlos Hidalgo. Kawasaki. CN El Balís. 99 punts.

3r Rubén Galisteo. Kawasaki. FCM. 80 punts.

, , ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing