Segona regata al Canal Olímpic

El passat dissabte dia 28 d’abril va tenir lloc al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels) la segona regata puntuable per al Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2018, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica, amb el suport del Motonàutic Club Castelldefels i Caves Masachs.

Motos Canal Olímpic

La competició estava convocada només per a categories de conducció dempeus, concretament GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès. Es van disputar tres mànegues per a cadascuna de les dues categories, amb una durada d’onze minuts més una volta.

El Canal Olímpic és molt estret, la qual cosa obliga a dissenyar un circuit molt allargassat que dificulta els avançaments. És a les motos aquàtiques el que Mònaco a la Fórmula 1. Tot i les limitades dimensions del Canal, es van produir espectaculars avançaments a les dues categories i moments de gran intensitat. A la categoria F4 el domini va ser per Genis Vilalta, que va guanyar totes les mànegues, però la lluita per les altres places del pòdium van ser espectaculars. A la primera mànega Mireia Boscà –única fèmina de la regata- va aconseguir avançar a Carlos Hidalgo en el darrer moment i creuar la línea d’arribada en segona posició. Jordi González va ser segon a les altres dues mànegues, però com que es va haver de retirar a la primera només va poder ser quart de la jornada. Boscà i Hidalgo van acompanyar a Vilalta al pòdium.

A la categoria GP3 la màxima rivalitat es va veure entre el gironí Roger Pujol i el pilot d’Amposta Jordi Tomás, però una penalització va relegar Tomás a la vuitena posició a la primera mànega, la qual cosa li va suposar perdre moltes opcions a la victòria final. Tomás va ser segon a la segona mànega i primer a la tercera, però Roger Pujol va guanyar les dues primeres i va fer segon a la darrera, guanyant la cursa amb autoritat. Tot i així Tomás lidera la classificació general provisional, amb només dos punts per davant de Roger. A més, Juli Pujol, pare de Roger, va ser tercer de la regata. A destacar la quarta posició del júnior Joan Sevil que el situa tercer de la classificació general provisional del Campionat.

La propera regata està prevista a Cambrils (Baix Camp) el dissabte 19 de maig.

Classificació general provisional

Categoria F4

1r  Genis Vilalta. Club Nàutic Bétulo. 145 punts

2n Jordi González. Club Nàutic El Balís. 105 punts.

3r  Carlos Hidalgo. Club Nàutic El Balís. 93 punts.

Categoria GP3

1r Jordi Tomás. Motonàutic Club Amposta. 128 punts.

2n Roger Pujol. Federació Catalana de Motonàutica. 126 punts.

3r Joan Sevil. Motonàutic Club Amposta. 80 punts.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing