Pilots catalans guanyen quatre Campionats d’Espanya

El passat 7 d’octubre va tenir lloc a Mazarrón (Múrcia) la tercera i última regata puntuable per al Campionat d’Espanya de motos aquàtiques, que constituïa també la Copa del Rei a regata única. Les anterior regates s’havien disputat a Benalmádena i Marbella (Màlaga) abans de l’estiu.

Campió Espanya motos

Els pilots catalans han assolit un important èxit, tota vegada que han obtingut quatre dels nou títols en joc.

El pilot gironí Roger Pujol va fer tercer a la categoria Jet Ski GP3 i en va tenir suficient per a aconseguir proclamar-se Campió d’Espanya. Va guanyar la regata el júnior Joan Sevil, que va a aconseguir així la Copa del Rei, però és que Sevil també va guanyar a la categoria Jet Ski Junior i va fer tercer a la categoria Spark Junior. Amb aquest resultats Sevil va revalidar els títols de Campió d’Espanya de Jet Ski Junior i de Spark Junior i va sumar les Copes del Rei de Jet Ski GP3 i de Jet Ski Junior.

Per últim, però no menys important, Jordi Tomás, pilot d’Amposta, va guanyar la regata a la categoria Spark i es va proclamar també Campió d’Espanya amb una gran autoritat, tota vegada que ha guanyat vuit de les nou mànegues disputades.

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing