Motos aquàtiques. Final del Campionat de Catalunya al CN el Balís

El passat dissabte dia 23 d’octubre es va disputar al Club Nàutic el Balís la cinquena i última regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2021, modalitat de circuit, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el propi Club Nàutic el Balís, que va fer un gran desplegament de mitjans per a l’ocasió.

Aquesta regata, prevista per al mes de maig, es va haver d’ajornar però s’ha pogut finalment disputar ara sense incidències, amb un dia assolellat i davant d’un mar totalment en calma, que ha permès als pilots obtenir les màximes prestacions de les seves màquines.

Miguel Angel Gargallo davant de Roger Pujol en un moment de la regata

Miguel Angel Gargallo davant de Roger Pujol en un moment de la regata

A la categoria F4, reservada a pilots sense palmarès, es va produir la victòria de Lluis Montalà, que ja era líder provisional del Campionat, però que no va cedir aquí un sol punt, en guanyar les tres mànegues disputades. A la seva popa es van classificar dos pilots del club organitzador: Carlos Hidalgo i Jordi Martí. Diferents avaries van relegar a Rubén Galisteo i Jordi Miquel, que havien estat segons en una mànega cadascú. Amb aquest resultat el veterà Carlos Hidalgo es proclama subcampió i Montalà haurà de pujar de categoria l’any vinent per exigències del reglament, la qual cosa genera interessants expectatives a la resta de participants.

A la categoria GP3 el ja campió Lucas Oliver no va participar deixant així als altres competidors el camí lliure en aquesta ocasió. Joan Sevil va guanyar la regata, després de vèncer a les dues primeres mànegues i fer segon a la tercera, mentre que Miguel Angel Gargallo es feia amb la segona posició, només una mica per davant de Roger Pujol. Aquests resultats confirmen a Sevil com a subcampió i a Pujol com a tercer classificat del Campionat.

Cal destacar que, finalment, s’han pogut dur a terme un total de cinc regates aquesta temporada, quan l’any passat la pandèmia només va permetre de fer-ne dues, la qual cosa situa aquestes activitats en el camí de la recuperació.

Classificació general

Categoria F4

1r Lluis Montalà, FCM. 262,5 punts.

2n Carlos Hidalgo, CN El Balís. 174 punts.

3r Jordi Miquel Cos, FCM. 156 punts.

Categoria GP3

1r Lucas Oliver, FCM. 281 punts.

2n Joan Sevil, Motonàutic Club Amposta. 239 punts.

3r Roger Pujol, Motonàutic Club Castelldefels. 187 punts.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing