Motos aquàtiques. Final del Campionat de Catalunya a l’Ampolla

Jets a l'Ampolla

L’Ampolla serà seu de la final del campionat 2016

El proper dissabte, dia 24 de setembre, tindrà lloc a l’Ampolla (Baix Ebre) la darrera de les set regates que han composat el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2016. La regata compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l’Ampolla, la Creu Roja de l’Ampolla, el Club Nàutic Ampolla i Caves Masachs.

L’escenari de la cursa serà la cèntrica platja de les Avellanes, lloc habitual d’aquesta competició els darrers onze anys. Els darrers anys l’Ampolla ha estat la seu de la regata final del Campionat, però aquest any, a més, el torneig ha constat de set regates per primer cop en la història d’aquesta competició.

Les altres regates han tingut lloc a Empuriabrava, Cambrils, Canal Olímpic de Castelldefels, Deltebre, Amposta i  l’Estartit.

Hi són convocades dues categories: F3 i F4. Ambdues només per a motos de conducció dempeus, si bé la classe F4 està reservada per a pilots sense palmarès.

A la categoria F3 el títol està decidit en favor de Jordi Tomás, pilot d’Amposta, però les altres posicions finals estan per decidir, la qual cosa promet una cursa disputada entre Roger Pujol, Lucas Forés i Alex Muñoz, que són els pilots classificats provisionalment a continuació.

En canvi, el títol està per decidir a la categoria F4 entre Oriol Andreu, Oriol Oliva, David Muñoz i Jairo Carriles. A més, el guanyador d’aquesta categoria ha de passar reglamentàriament a F3, tota vegada que, al guanyar, ja tindrà palmarès i ha d’abandonar la categoria per donar noves oportunitats als altres pilots.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. Tota l’activitat podrà ser seguida gratuïtament des de la mateixa platja i des dels espigons del port de l’Ampolla.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing