Motos aquàtiques. Disputada regata a Amposta.

El passat dissabte, dia 22 de juliol, va tenir lloc a Amposta (Montsià) la sisena de les set regates previstes per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament d’Amposta, a través de la seva plataforma de turisme esportiu, Ports de la Generalitat i Caves Masachs.

Motos Amposta

La regata, prevista en principi de tràmit, va resultar molt disputada i deixa el Campionat obert pel que fa a una de les categories. Efectivament, les aigües totalment planes del riu Ebre no feien preveure complicacions per als pilots punters habituals, però no va ser així, tot i que el dia va ser plugisser.

A la classe GP3 el pilot gironí Roger Pujol va guanyar la cursa i és ja campió de Catalunya, però a Amposta només va poder guanyar una de les tres mànegues. La primera mànega fa ser pel pilot local Jordi Tomás, la moto del qual va patir després una avaria i no va tornar a puntuar. Pujol va guanyar la segona mànega i Alex Muñoz va guanyar la tercera, gràcies a una espectacular sortida en primera posició, que li va permetre de controlar la mànega totalment. Pujol, el júnior Joan Sevil i Muñoz van ocupar finalment els tres llocs del pòdium en aquest ordre.

A la categoria F4 Jordi Pratginestós, líder del Campionat a aquesta categoria, només va poder ser quart, darrera de l’andalús Kiko Aguilera, que no puntua, Genis Vilalta i Jordi González. Pratginestós encara lidera amb 345 punts el torneig, però Genis Vilalta en té 317 i, a més, no es veu obligat a descartar cap resultat, perquè va faltar a una cursa, mentre que Pratginestós ha de descartar un resultat perquè de set regates només en puntuen sis. La regata de l’Ampolla serà doncs, definitiva.

Cal comentar en aquesta categoria la participació d’una dona per primer cop aquesta temporada. Mireia Boscà va quedar vuitena d’onze pilots.

L’acte de lliurament de premis va estar presidit per l’alcalde d’Amposta, senyor Adam Tomàs, el regidor d’Hisenda senyor Tomàs Bertomeu i per la representant de la Secretaria General de l’Esport a les Terres de l’Ebre, senyora Cinta Espuny.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing