Motos aquàtiques. Comença la temporada 2021 al Canal Olímpic

El passat dissabte dia 24 d’abril va tenir lloc al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels) la primera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2021, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica.

Lucas Oliver amb la seva Kawasaki al Canal Olímpic

Lucas Oliver amb la seva Kawasaki al Canal Olímpic

Aquesta és la primera competició de la temporada a nivell de tot l’Estat, realitzada encara amb confinament, la qual cosa no va permetre la participació de pilots d’altres federacions, com acostuma a ser habitual en aquest torneig.

La competició estava convocada només per a dues categories de conducció dempeus, concretament GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès. Es van disputar tres mànegues per a cadascuna de les dues categories, amb una durada d’onze minuts més una volta.

El Canal Olímpic és molt estret, la qual cosa obliga a dissenyar un circuit molt allargassat que dificulta els avançaments, tot i que es va dissenyar un tram de doble circuit per tal de possibilitar-los.

La participació va ser inferior a d’altres anys en èpoques similars, degut a l’excepcional situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, que ha repercutit en la manca d’entrenaments per part dels pilots així com en la prevenció que alguns d’ells han ficat en pràctica, tot i que la competició es va dur a terme seguint tots els protocols indicats per les autoritats.

Cal destacar que a la categoria F4 la meitat dels participants ho van fer per primera vegada en una competició d’aquestes característiques la qual cosa indica l’encert de la creació d’aquesta classe destinada a la promoció.

En va ser guanyador Lluís Montalà, que va guanyar totes les mànegues, seguit sempre per David Rodríguez, novell en aquesta modalitat, però amb palmarès en les classes de conducció assegut, i Jordi Miquel Cos.

En canvi, la categoria GP3 va ser cosa dels veterans. Va guanyar Lucas Oliver, que es va imposar a dues de les mànegues i va fer segon a l’altre. El segon classificat va ser Alex Velasco, que va fer una discreta primera mànega però que va guanyar la segona, tal vegada la més intensa de totes les mànegues disputades dissabte degut a la persecució a que va estar sotmès des del principi. En tercera posició es va classificar Roger Pujol.

La propera regata està prevista a Cambrils (Baix Camp) el dissabte 15 de maig.

Classificació general provisional

Categoria F4

1r Lluís Montalà. Independent. 75 punts

2n David Rodríguez. Motonàutic Club Amposta. 60 punts.

3r Jordi Miquel. Independent. 48 punts.

Categoria GP3

1r Lucas Oliver. Independent. 70 punts.

2n Alex Velasco, Independent. 50 punts.

3r Roger Pujol, Motonàutic Club Castelldefels. 49 punts

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing