Motos Aquàtiques. Campionat de Catalunya. Tercera regata a Cambrils.

El passat dissabte dia 19 de maig va tenir lloc a Cambrils (Baix Camp) la tercera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2018, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el Club Nàutic Cambrils, amb el suport de Caves Masachs.

Motos Cambrils

La competició estava convocada només per a categories de conducció dempeus, concretament GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès. Es van disputar tres mànegues per a cadascuna de les dues categories, amb una durada d’onze minuts més una volta.

A diferència del succeït en anys anteriors, en aquesta ocasió Cambrils va rebre als participants amb un mar totalment en calma, la qual cosa va permetre de disputar la regata sense cap inconvenient produït per la meteorologia, assolint els pilots elevades velocitats.

A la categoria F4 Genis Vilalta no va tenir rival i va guanyar les tres mànegues amb autoritat. Si no hi ha entrebancs serà el nou campió de la categoria, de manera que l’única incògnita hores d’ara és saber qui serà el segon, honor que es disputen sistemàticament Jordi González i Carlos Hidalgo, que van ser segon i tercer, respectivament.

En canvi, la categoria GP3 va ser molt disputada. Roger Pujol va creuar la línea de meta el primer a la primera mànega, però s’havia saltat vàries boies i va caure fins a la vuitena posició. Jordi Tomás va ser el guanyador i Denis Munnikhuis el segon. La segona mànega es va resoldre amb Tomás de nou primer, seguit de Pujol i del júnior Joan Sevil, però la tercera mànega va ser de les que fan afició. Digne de ser retransmesa per televisió.
Sevil va sortir primer i Roger Pujol se li va enganxar a la popa tota la regata, perseguits tots dos per Tomás. Fruit d’aquest ímpetu Pujol es va saltar una boia i va tenir que perdre temps dirigint-se a la reglamentada boia de recuperació, moment que va aprofitar Tomás per avançar-lo, però també Tomás es va saltar una boia poc després i Pujol va recuperar la segona posició, mentre que Sevil conservava el cap de la cursa fins al final de la mànega, la qual cosa li va suposar pujar al segon graó del podi de la regata i conservar la tercera posició a la classificació general provisional.

La propera regata està prevista al Càmping El Delfin Verde de l’Estartit (Baix Empordà) el dissabte 26 de maig.

Classificació general provisional

Categoria F4

1r Genis Vilalta. Club Nàutic Bétulo. 220 punts
2n Jordi González. Club Nàutic El Balís. 161 punts.
3r Carlos Hidalgo. Club Nàutic El Balís. 145 punts.

Categoria GP3

1r Jordi Tomás. Motonàutic Club Amposta. 194 punts.
2n Roger Pujol. Federació Catalana de Motonàutica. 174 punts.
3r Joan Sevil. Motonàutic Club Amposta. 137 punts.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing