Motos Aquàtiques. Campionat de Catalunya. Segona regata a Cambrils.

El passat dissabte dia 4 de maig va tenir lloc a Cambrils (Baix Camp) la segona regata puntuable pel Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2019, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el Club Nàutic Cambrils.

Cal recordar que aquesta temporada es disputa la trentena edició d’aquest campionat, el més veterà de tot l’estat espanyol.

Motos Cambrils

La competició estava convocada només per a dues categories de conducció dempeus, concretament GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès. Es van disputar tres mànegues per a cadascuna de les dues categories, amb una durada d’onze minuts més una volta.

En un circuit ample i en un mar totalment en calma, els pilots van poder exprimir a fons les seves muntures, però també va fer que no es produïssin gaires avançaments ni sorpreses a la classificació.

A la categoria F4 Miguel Angel Gargallo va guanyar la primera mànega, seguit de Jordi González, però González va guanyar les altres dues, essent Gargallo segon. Això va fer que l’emoció de la regata es desplaces a la tercera posició, en una animada lluita entre Rubén Galisteo, Lluís Montalà i Carlos Hidalgo, que es va solucionar en favor d’Hidalgo.

A la categoria GP3 la victòria incontestada va ser per Joan Sevil, que va guanyar les tres mànegues, seguit a la primera mànega per Oriol Andreu i a les altres dues pel seu mentor, el veterà Jordi Tomás, que va ser segon, resultant tercer Oriol Andreu. Cal assenyalar l’absència de Roger Pujol, per un compromís internacional. Tomás, Sevil i Andreu encapçalen el Campionat de manera provisional però Andreu està empatat a 76 punts amb el veterà Juli Pujol.

La propera regata està prevista a Empuriabrava (Castelló d’Empúries) el dissabte 11 de maig.

Classificació general provisional

Categoria F4

1r Jordi González. Club Nàutic El Balís. 145 punts.

2n Miguel Angel Gargallo. FCM. 109 punts.

3r Carlos Hidalgo. Club Nàutic El Balís. 91 punts.

Categoria GP3

1r Jordi Tomás. Motonàutic Club Amposta. 121 punts.

2n Joan Sevil. Motonàutic Club Amposta. 111 punts.

3r Oriol Andreu. FCM. 76 punts.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing