Motos aquàtiques. Campionat de Catalunya a l’Ampolla

El passat dissabte dia 1 d’octubre, va tenir lloc a l’Ampolla (Baix Ebre) la cinquena regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2022, modalitat de circuit, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l’Ampolla, la Creu Roja de l’Ampolla i el Club Nàutic Ampolla.

La cursa es va disputar sobre una mar plana i en un dia pràcticament d’estiu, però amb una participació més baixa del que és habitual degut a que diversos pilots es van veure afectats per Covid. Això va fer també que els punts en joc fossin menys dels habituals, de manera que la classificació general provisional no canvia gaire després de la regata de l’Ampolla i caldrà esperar a la darrera cursa, prevista al Club Nàutic el Balís per decidir el Campionat a totes les categories, si bé diversos pilots tenen el pòdium assegurat.

A la categoria F4, reservada a pilots sense palmarès, el pilot de La Ràpita David Rodríguez es va imposar al gironí Jordi Miquel Cos, seguit de Rubén Galisteo i de Carlos Hidalgo. Tots ells conserven les seves posicions al capdavant de la classificació general provisional.

A la categoria GP3 les mànegues van ser molt disputades, com ho demostra el fet que només mig punt va separar al guanyador, Lucas Oliver, de Joan Sevil. Oliver va guanyar les dues primeres mànegues, seguit sempre de Sevil, però Sevil va guanyar la tercera, on Oliver només va poder ser tercer. A continuació es va classificar Roger Pujol.

A la categoria GP1 hi va haver un gir de guió. Denis Munnikhuis va guanyar sobre pronòstic la primera mànega, però es va haver de retirar a la segona, la qual cosa va ficar la victòria en safata a Àlex Velasco, que augmenta així la distància al capdavant de la classificació general.

La propera i última regata, prevista al CN El Balís el proper dia 22 d’octubre, acabarà de decidir aquestes posicions.

Classificació general provisional

Categoria F4

1r David Rodríguez, Motonàutic Club Amposta. 281,5 punts.

2n Jordi Miquel Cos, FCM. 232,5 punts.

3r Carlos Hidalgo. CN el Balís. 187,5 punts.

Categoria GP3

1r Joan Sevil. Motonàutic Club Amposta. 274,5 punts.

2n Roger Pujol, FCM. 232,5 punts.

3r Lucas Oliver. FCM. 203 punts.

Categoria GP1

1r Àlex Velasco, FCM. 251 punts.

2n Denis Munnikhuis, GEN Roses. 201,5 punts.

3r Joan Sevil, Motonàutic Club Amposta. 188 punts.

, , , ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing