Motos Aquàtiques. Campionat de Catalunya a Empuriabrava.

El passat dia 11 de maig, dissabte, va tenir lloc a la platja de la Rubina d’Empuriabrava (Castelló d’Empúries) la tercera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2019, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a més de la col·laboració de les empreses Boats Mediterrani, Styx Motor i Caves Masachs.

Motos Empuriabrava

La regata va estar marcada per la pluja intensa que va estar present a partir de la quarta de les sis mànegues disputades, tres per a cadascuna de les dues categories, amb una duració d’onze minuts més una volta. La pluja no va afectar als pilots, però va complicar molt la tasca dels comissaris i va fer marxar el públic, que fins aquell moment havia estat prou nombrós.

La classificació general provisional comença a dibuixar-se després de disputades les tres primeres regates del Campionat. Així, a la categoria F4, reservada a pilots sense palmarès, el pilot Jordi González s’ha adjudicat les tres mànegues i ostenta ja una considerable avantatja sobre els altres pilots, però això no vol dir que les mànegues hagin estat avorrides. Ben al contrari, han resultat molt disputades. En aquesta ocasió va ser segon Miguel Angel Gargallo, però cal destacar la tercera plaça de Sergi Fernández, veterà pilot que torna a la competició després de molts anys d’absència.

També ha estat difícil aconseguir els tres llocs del pòdium a la categoria GP3 i especialment disputada la segona mànega, entre Jordi Tomás i Lucas Oliver, que ha guanyat dues de les tres mànegues. Tomás ha guanyat l’altre i en tercera posició s’ha classificat el veterà Juli Pujol, que escala llocs a la classificació general provisional, que encapçala Tomás.

La propera cursa està prevista al Club Nàutic el Balís (Maresme), el dia 8 de juny.

Classificació general provisional

Categoria F4
1r Jordi González. Club Nàutic El Balís. 220 punts.
2n Miguel Angel Gargallo. FCM. 165 punts.
3r Lluís Montalà. FCM. 129 punts.

Categoria GP3
1r Jordi Tomás. Motonàutic Club Amposta. 182 punts.
2n Joan Sevil. Motonàutic Club Amposta. 154 punts.
3r Juli Pujol. Motonàutic Club Castelldefels. 122 punts.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing