Motos aquàtiques. Animada regata a Amposta.

Jets AmpostaEl passat dissabte, dia 16 de juliol, va tenir lloc a Amposta (Montsià) la cinquena de les set regates previstes per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2016. La regata, que ha comptat amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament d’Amposta, a través de la seva plataforma de turisme esportiu, Ports de la Generalitat i Caves Masachs, ha resultat molt més animada del previst i molt disputada.

La primera variació sobre el que és habitual ha estat el procediment de sortida, que s’ha fet llançada en lloc de des de la costa, tota vegada que els marges del riu Ebre no tenen en aquest tram cap lloc on tots els pilots puguin fer peu al terra.

La cursa s’ha disputat al bell mig de la ciutat, entre l’emblemàtic pont penjat i el pont de la carretera nacional.

La categoria F3 ha estat la més disputada, tota vegada que tres pilots diferents s’han adjudicat la victòria a cadascuna de les tes mànegues. La primera ha estat pel murcià Vicente Cano, seguit del pilot local Jordi Tomás i del valencià Salvador Vila. A més, en aquesta mànega, un del favorits, Roger Pujol, ha passat malament una boia i ha estat penalitzat amb una volta, la qual cosa l’ha fet caure a la classificació diversos llocs. Tal vegada esperonat per la sanció, Pujol ha guanyat la segona mànega, seguit de Cano i de Vila, mentre que la tercera mànega ha estat per Lucas Forés, seguit de Jordi Tomás i, de nou, de Vila. La suma dels punts ha fet que, al final, Jordi Tomás guanyés la cursa sense guanyar cap mànega, gràcies a la seva regularitat, seguit de Cano i de Forés.

La classe F4, reservada a pilots sense palmarès, ha estat més homogènia pel que fa als llocs de podi, tota vegada que el gironí Oriol Oliva ha guanyat totes les mànegues i ha pujat per primer cop al lloc més alt del pòdium. Darrera seu han quedat David Muñoz i Nicolás Lanfranco.

La propera regata està prevista a l’Estartit el dia 10 de setembre.

‪#‎jetskicatala

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing