Motos aquàtiques al Balís

El proper dissabte, dia 8 de juny, tindrà lloc al Club Nàutic El Balís (Sant Andreu de Llavaneres) la quarta regata del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2019. La regata està organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica i el Club Nàutic El Balís i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, Venturi Jets i Caves Masachs.

Balís

Aquest és el tercer cop que es disputa una regata d’aquestes característiques a Port Balís, si bé cal fer memòria per recordar la primera: va ser el 1996. La segona es va disputar l’any passat.

La regata coincideix amb el Marina Day, jornada de portes obertes dels ports esportius i turístics, de manera que el port estarà ple d’activitats durant tota la jornada.

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la quarta cursa del Campionat, després de les disputades al Canal Olímpic de Catalunya, a Cambrils i a Empuriabrava.

La cursa està convocada per a les categories GP1, GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès. Les categories GP1 i GP3 són puntuables també per al Campionat d’Espanya

La categoria GP3 està encapçalada pel veterà pilot Jordi Tomás, però d’altres pilots amb opció a la victòria són Roger Pujol, Denis Munnikhuis i Joan Sevil.

A la categoria F4 lidera la classificació general provisional Jordi González, pilot del CN El Balís, seguit de Miguel Ángel Gargallo i Lluís Montalà.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. La regata es pot veure gratuïtament des de la platja de llevant de Port Balís o des de l’escullera del mateix port.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing