Motos aquàtiques a l’Estartit

El proper dissabte, dia 10 de setembre, tindrà lloc a la platja de la Fonollera de l’Estartit (Baix Empordà) la sisena de les set regates previstes per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2016.Jets Estartit

La regata compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’empresa d’esports aquàtics Lassdive i Caves Masachs, així com del càmping El Delfín Verde, on s’establirà el centre neuràlgic de la cursa.

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la sisena de les set curses previstes, després de les disputades a Empuriabrava, Cambrils, Canal Olímpic, Deltebre i Amposta, estant prevista la última a l’Ampolla el 24 de setembre.

Hi participaran les categories F3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès.

Parteixen com a favorits per a aquesta regata en la modalitat F3 Jordi Tomás, pilot d’Amposta que ha guanyat quatre de les cinc regates disputades i encapçala la classificació general amb 280 punts. El segueix Lucas Forés amb 250 punts i el gironí Roger Pujol amb 214, tots tres amb motos Kawasaki.

Jairo Carriles (Kawasaki) lidera la categoria F4 amb 225 punts, seguit d’Oriol Oliva amb 216 i d’Oriol Andreu (Yamaha) amb 207.

Amb aquestes puntuacions la regata de l’Estartit pot resultar decisiva, tot i que encara falti una prova per disputar, perquè cal descartar el pitjor resultat de cada pilot per a confeccionar la classificació final i alguns pilots han participat a totes les curses, de tal manera que, necessàriament, hauran de descartar un resultat abans de confeccionar la classificació definitiva.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. El lliurament de premis està previst a les tres de la tarda.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing