Motos aquàtiques a l’Estartit

El proper dissabte, dia 26 de maig, tindrà lloc a la platja de la Fonollera de l’Estartit (Baix Empordà) la quarta de les vuit regates previstes per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2018. La regata està organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica i l’empresa Lassdive i compta amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i Caves Masachs, així com del càmping El Delfín Verde, on s’establirà el centre neuràlgic de la cursa.

Motos EstartitActualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la quarta de les vuit curses previstes, després de les disputades a Empuriabrava, al Canal Olímpic de Catalunya i a Cambrils.

En aquesta ocasió hi participaran les categories GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès.

Parteixen com a favorits per a aquesta regata en la modalitat GP3 Jordi Tomás i Roger Pujol, que s’han repartit les victòries a les regates disputades fins ara, sense perdre de vista la progressió del júnior Joan Sevil, mentre que a F4 lidera la classificació general provisional Genís Vilalta, seguit de Jordi González i Carlos Hidalgo.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. El lliurament de premis està previst a les tres de la tarda.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing