Motos aquàtiques a l’Estartit

El proper dissabte, dia 27 de maig, tindrà lloc a la platja de la Fonollera de l’Estartit (Baix Empordà) la quarta de les set regates previstes per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017. La regata compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i l’empresa Lassdive i compta amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i Caves Masachs, així com del càmping El Delfín Verde, on s’establirà el centre neuràlgic de la cursa.

Jets Estartit

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la quarta de les set curses previstes, després de les disputades al Canal Olímpic de Catalunya, Cambrils i Empuriabrava. A partir d’ara la resta de les curses tindran lloc a les Terres de l’Ebre, concretament a Deltebre, Amposta i L’Ampolla.

En aquesta ocasió hi participaran les categories GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès.

Parteixen com a favorits per a aquesta regata en la modalitat GP3 Roger Pujol, que ha guanyat dues de les tres regates disputades fins ara, així com Jordi Tomás i Alex Muñoz, mentre que a F4 s’ha de tenir en compte l’actuació de Jordi Pratginestós i la progressió de Genís Vilalta. Si bé el Campionat està molt obert, tal vegada després d’aquesta cursa es començaran a definir les posicions de cara a la classificació final.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. El lliurament de premis està previst a les tres de la tarda.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing