Motos aquàtiques a Deltebre

El passat dissabte, dia 10 de juny, es va celebrar a la platja de Riumar de Deltebre (Baix Ebre) la cinquena de les set regates que composen el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017. La regata ha estat organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica, amb el suport de l’Ajuntament de Deltebre i Caves Masachs.

Jets Deltebre

Els participants han trobat una aigua inusualment tranqui·la, després de tres curses de mala mar –Cambrils, Empuriabrava i l’Estartit- de manera que la velocitat ha estat important en aquesta ocasió.

La primera mànega de cada categoria han estat sorprenents, tota vegada que l’han guanyat pilots que no es prodiguen al cap de la cursa. Efectivament, Alex Muñoz ha guanyat la primera mànega de GP3 i Jordi González la de F4, la qual cosa ha fet pensar que tal vegada hi hauria un canvi substancial a la part més alta de la classificació general provisional, però a mida que avançava el matí les coses han evolucionat cap a resultats més habituals. Jordi Pratginestós ha guanyat la segona i la tercera mànega de F4, s’ha endut el primer lloc de la regata i conserva la primera posició a la general del Campionat.

A la classe GP3 la cosa ha estat més disputada, perquè Roger Pujol ha guanyat la segona mànega i Jordi Tomás la tercera, aconseguint la victòria final aquest darrer per només tres punts sobre Pujol. Tercer ha estat Dennis Munnikhuis. Tot i així, el lideratge de Pujol pel Campionat no perilla, de moment…

Cal destacar que, per primer cop a la història, el circuit s’ha girat en el sentit de les agulles del rellotge, quan normalment es gira en sentit anti horari. També comentar la presència de dos pilots arribats des de Valencia i un des d’Andalusia.

La propera regata està prevista a Amposta el 22 de juliol.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing