Motos aquàtiques a Amposta

Amposta jets 2016El proper dissabte, dia 16 de juliol, tindrà lloc a Amposta (Montsià) la cinquena de les set regates previstes per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2016. La regata compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament d’Amposta, a través de la seva plataforma de turisme esportiu, Ports de la Generalitat i Caves Masachs.

La cursa tindrà el seu punt de concentració a la rampa de varada d’Amposta, a pocs metres del emblemàtic pont penjat de la vila i es desenvoluparà en un circuit abalisat situat entre el pont Penjat i el pont de la carretera nacional.

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la cinquena de les set curses previstes, després de les disputades a Empuriabrava, Cambrils, Canal Olímpic i Deltebre, estant previstes les dues següents a l’Estartit i a l’Ampolla el mes de setembre.

Hi participaran les categories F3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès.

Parteixen com a favorits per a aquesta regata en la modalitat F3 el pilot local Jordi Tomás, que ha guanyat dues de les quatre regates disputades i encapçala la classificació general amb 215 punts. El segueix Lucas Forés amb 192 punts i el gironí Roger Pujol amb 164, tots tres amb motos Kawasaki.

Jairo Carriles (Kawasaki) lidera la categoria F4 amb 225 punts, seguit d’Oriol Andreu amb 207 (Yamaha) i de Marc Orta (Yamaha) amb 152. Amb aquestes puntuacions la regata d’Amposta pot resultar decisiva, tot i que encara faltin dues proves per disputar, perquè cal descartar el pitjor resultat de cada pilot per a confeccionar la classificació final.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. Tota l’activitat podrà ser seguida gratuïtament des de la riba dreta del riu Ebre al seu pas per Amposta.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing