Jordi Tomás subcampió a Dénia

Jordi Tomás subcampió DéniaEls passats dies 23, 24 i 25 de juny va tenir lloc a la Marina de Dénia la segona regata puntuable per al Campionat del Món de Motos Aquàtiques per a les categories Ski GP1, Ski Women GP1, Runabout GP1 i Freestyle.

A aquestes categories, habituals a les curses puntuables per al mundial, es van afegir vàries categories que disputaven el títol mundial a regata única, com ara la categoria Júnior, la Ski GP2 i la Runabout GP2.

Ha estat en aquestes categories on els pilots catalans han tingut més sort, tota vegada que Nacho Armillas va guanyar a la classe Ski GP2 i Jordi Tomás va resultar segon a la classe Runabout GP2, on va arribar a guanyar la darrera de les tres mànegues. Sense algunes errades arbitrals que el van perjudicar clarament, ara Tomás seria Campió del Món.

A més, Nacho Armillas va resultar segon a la categoria reina, la Ski GP1, i ara encapçala el rànking mundial d’aquesta especialitat.