Izquierdo, Campió d´Europa a Como

El pilot català Josep Izquierdo (Club Nàutic Garraf), formant equip amb el copilot gallec Sergio Pereira (Motoclub A Peroxa) s’han proclamat Campions d’Europa de motonàutica a la modalitat Endurance Class B, a la categoria de Promoció, després de guanyar les regates que han tingut lloc els passats dies 26 i 27 de setembre, al llac de Como (Itàlia). Ara fa dos anys que el mateix Izquierdo, formant equip amb Sandro Pelucca va guanyar el Mundial de la mateixa categoria en aquest mateix escenari.

L’embarcació guanyadora, en una foto d’arxiu.

L’embarcació guanyadora, en una foto d’arxiu.

Izquierdo ha utilitzat una embarcació Chaudron 18, de 5,5 metres d’eslora, propulsada per un motor forabord Mercury de 150 cavalls. L’equip català-gallec va guanyar amb autoritat les dues mànegues disputades. El també català David Burgos no es va poder classificar al patir un accident quan la seva llanxa va impactar amb un tronc que hi havia entre dues aigües, la qual cosa li va produir una via d’aigua que va estar a punt de fer afonar l’embarcació.

A més, els pilots canaris Falcón – de Armas, amb llicència catalana, van acabar quarts a la categoria S2, categoria que van guanyar els gallecs Bóveda-Pampín, que ja són els actuals campions del Món de la classe.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing