Hèctor Sanz setè a la Fórmula 2

El pilot català Hèctor Sanz ha aconseguit acabar en setena posició al Gran Premi de Noruega de Fórmula 2 disputat el passat dia 5 d’agost a Tonsberg. Sanz va anar passant les diferents fases eliminatòries de la regata fins a entrar a la final que van disputar un total de 18 embarcacions. La regata va ser molt accidentada, amb diferents capgirells patits per d’altres llanxes. Hi va haver cinc retirats.

F2

Aquest és el millor resultat aconseguit mai per un pilot català i de tot l’estat espanyol en una regata de motonàutica de circuit d’aquesta categoria, la segona més important del panorama motonàutic internacional.

Participen en aquest campionat mundial embarcacions de tipus catamarà de quasi cinc metres d’eslora propulsades amb un sol motor foraborda de 6 cilindres en V, 2.507 cc de desplaçament i 200 cavalls de potència, que li permeten assolir velocitats properes als 200 km/h sobre l’aigua.

Sanz, del Club Nàutic Riba-Roja d’Ebre (Ribera d’Ebre), suma així quatre valuosos punts abans de participar a les dues regates restants: Ribadouro (Portugal) i Colombo (Sri Lanka).

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing