Hèctor Sanz a la F2

El passat dia 31 de març es va presentar a Tarragona l’equip de competició de motonàutica F2 del pilot Hèctor Sanz, amb la intenció de participar als campionats d’Europa i del Món.

La categoria F2 és, com el seu nom indica, la segona més important dins la modalitat de circuit de motonàutica. Hi participen embarcacions de tipus catamarà de quasi cinc metres d’eslora propulsades amb un sol motor foraborda de 6 cilindres en V, 2.507 cc de desplaçament i 200 cavalls de potència, que li permeten assolir velocitats properes als 200 km/h sobre l’aigua. Els pilots naveguen a l’interior d’un cockpit de seguretat i, prèviament a l’obtenció del permís per a participar, han de passar unes proves d’immersió que garanteixin que saben sortir de l’interior en cas d’accident i que l’embarcació quedés cap per avall.

Héctor Sanz F2

Amb només 26 anys Hèctor Sanz, de Riba-Roja d’Ebre (Ribera d’Ebre), posseeix una gran trajectòria, tota vegada que ha participat en regates de llanxes pneumàtiques PR-550, Endurance Class B i ha hagut d’agafar experiència en el govern de llanxes de tipus catamarà participant a diferents campionats de la classe F4 abans de poder ser admès a la categoria F2. L’any passat la categoria F2 va reunir més de 40 pilots de 15 països i aquest any el calendari té previst regates a Bèlgica, Lituània, Noruega, Suïssa, Portugal i Turquia, entre d’altres.

Aquesta és la primera vegada que un pilot de tot l’estat espanyol afronta de manera seriosa la participació en un campionat internacional de motonàutica de circuit de tan alt nivell. Li desitgem molts èxits.

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing