Garraf obre la temporada

El passat diumenge 29 de març es va disputar al Club Nàutic Garraf (Barcelona) la primera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motonàutica de la modalitat Endurance. Participen a aquesta competició  embarcacions derivades de la navegació d’esbarjo de fins a 8 metres d’eslora propulsades amb motors foraborda de fins a 300 cavalls de potència.

El primer i el tercer classificats en un moment de la cursa.
El primer i el tercer classificats en un moment de la cursa.

Aquesta primera regata es va disputar sobre un circuit de més de dos kilòmetres de perímetre, al que les embarcacions havien de donar quinze voltes per totalitzar més de 30 kilòmetres. La mar va estar quasi en calma, la qual cosa no va impedir que es produïssin alguns incidents. El primer d’ells va succeir a la primera volta, quan l’embarcació dels actuals campions del món de la categoria Boat Production, els catalans Carlos Santaella i Toni Guinot, lluitaven per la primera posició i van trencar la direcció, la qual cosa els va obligar a retirar-se. Això va deixar el camí lliure a l’equip Olmarine, dels actuals Campions de Catalunya, Jordi Olesti i David Burgos, amb motor Yamaha, que es van imposar amb poques dificultats. Cal assenyalar que a la desena volta també es van haver de retirar Peter Tarrida i Alberto Galtés al trencar el buc de la seva embarcació.

Segons classificats en aquesta ocasió van ser els germans Icar i Héctor Sanz, amb motor Evinrude,  que participaven per primer cop en aquesta modalitat, seguits de Sandro Pelucca i Ricard Sabater, del mateix CN Garraf, que propulsen la seva embarcació amb un motor foraborda Tohatsu.

, , ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing