Final del Campionat de Catalunya a l’Ampolla

El proper dissabte, dia 22 de setembre, tindrà lloc a l’Ampolla (Baix Ebre) la darrera de les set regates que han composat el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2018. La regata compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l’Ampolla, la Creu Roja de l’Ampolla, el Club Nàutic Ampolla i Caves Masachs.

Jets Ampolla

L’escenari de la cursa serà la cèntrica platja de les Avellanes, lloc habitual d’aquesta competició els darrers tretze anys. Les altres regates han tingut lloc a Empuriabrava, al Canal Olímpic de Castelldefels, a Cambrils, l’Estartit, al Club Nàutic El Balís i Amposta.

Hi són convocades dues categories: GP3 i F4. Ambdues només per a motos de conducció dempeus, si bé la classe F4 està reservada per a pilots sense palmarès.

A la categoria F4 el títol està decidit en favor del pilot Genís Vilalta, que ha guanyat 17 de les 18 mànegues disputades. En canvi, la segona i tercera posicions del Campionat encara està per decidir entre Carlos Hidalgo i Jordi González, si bé aquest últim té totes les facilitats per endur-se el subcampionat ja que disposa d’un coixí de 43 punts sobre Hidalgo. Però a les regates no hi ha res decidit fins que es baixa la bandera de quadres…

El títol també està decidit a la categoria GP3, on a falta d’una regata Roger Pujol revalidarà el títol, ja que disposa de 93 punts d’avantatja sobre el júnior Joan Sevil. Sevil i Jordi Tomás es disputaran a l’Ampolla el subcampionat.

Tot i així, la regata de l’Ampolla es presenta força animada, ja que el lloc és un dels preferits dels pilots catalans.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. Tota l’activitat podrà ser seguida gratuïtament des de la mateixa platja i des dels espigons del port de l’Ampolla.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing