Èxit de públic a Palamós

El passat diumenge dia 10 de maig va tenir lloc a Palamós (Girona) la segona regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motonàutica de la modalitat Endurance. Participen a aquesta modalitat embarcacions de competició derivades de la navegació d’esbarjo de fins a 8 metres d’eslora propulsades amb motors de fins a 300 cavalls de potència.

L’embarcació guanyadora en un dels moments de la regata.

L’embarcació guanyadora en un dels moments de la regata.

La regata s’ha celebrat coincidint amb els actes de celebració del Festival Mariner Terra de Mar 2015, la qual cosa ha convocat al port de Palamós molts visitants que han acudit per contemplar els grans velers clàssics, les proves de rem i també la competició motonàutica, organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica, amb el suport de l’Ajuntament i el Port de Palamós, l’Associació Front al Mar i les firmes General Nàutic i Caves Masachs. La competició s’ha desenvolupat en una sola mànega de 45 minuts de durada, que ha estat molt competida en els primers compassos de la prova, quan els actuals campions Jordi Olesti i David Burgos (Yamaha), s’han situat davant dels germans Icar i Hèctor Sanz (Evinrude), seguits de l’equip local de Xavi Tur i Lluis Jiménez (Mercury); però aquests s’han hagut de retirar quan s’havia disputat un terç de la prova i, finalment, els Sanz han aconseguit la capçalera de la cursa. La tercera posició ha estat per Alessandro Pelucca (Tohatsu).

L’excel·lent estat de la mar ha permès assolir grans velocitats per a satisfacció del nombrós públic que ha seguit la cursa des del mateix moll de Palamós o a bord del velers concentrats al port amb motiu d’aquesta popular festa marinera.

La propera regata tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols el proper dia 23 de maig.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing