Espectacular regata a Empuriabrava

El passat dia 11 d’abril, dissabte, va tenir lloc a Empuriabrava (Castelló d’Empúries) la primera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2015. Per segon any consecutiu el campionat català va obrir la temporada a la platja de la Rubina d’Empuriabrava, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, així com de les empreses Boats Mediterrani, Styx Motor i Caves Masachs.

Marc Orta, guanyador de la regata a la categoria F4.
Marc Orta, guanyador de la regata a la categoria F4.

La regata va estar molt marcada pel fort onatge que va estar present tot el matí, la qual cosa va obligar a muntar un circuit de dimensions més reduïdes del que és habitual, per raons de seguretat i per tal d’evitar que les motos desenvolupessin altes velocitats.Tot i així els salts de les motos aquàtiques sobre les onades van ser continus i espectaculars, sobre tot a la zona més pròxima a la costa, obligant als pilots a utilitzar tota la seva experiència i condició física.

A la categoria F3 l’actual campió de Catalunya, Jordi Tomás (Kawasaki), es va adjudicar totes les mànegues, seguit sempre de Lucas Fores i del veterà José Jorge Criado.

A la categoria F4, reservada a motos pràcticament de sèrie, la regata va ser molt més disputada, ja que Jordi Pratginestós (Yamaha), que va guanyar les dues primeres mànegues, es va haver de retirar a la tercera, de manera que només va poder assolir la tercera posició al pòdium. Marc Orta, amb un segon, un tercer i un primer lloc es va adjudicar el triomf, seguit d’Oriol Andreu.

, , ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing