Comença la temporada a Empuriabrava

El passat dissabte dia 21 d’abril va tenir lloc a la Platja de la Rubina d’Empuriabrava (Alt Empordà) la primera regata puntuable pel Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2018, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i amb el suport de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, Boats Mediterrani, Styx Motor i Caves Masachs.

Motos Empuriabrava

La competició estava convocada només per a categories de conducció dempeus, concretament GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès. Es van disputar tres mànegues per a cadascuna de les dues categories, amb una durada d’onze minuts més una volta.

Tal com ha estat habitual en aquest enclavament els darrers anys, la regata es va iniciar amb el mar absolutament en calma però el vent va fer acte de presencia a mig matí, sense arribar a formar les onades característiques de temporades passades.

El disseny del circuit, molt ample, va permetre d’assolir grans velocitats i veure algunes mànegues molt disputades. La primera tanda de GP3 va estar encapçalada per Àlex Muñoz però el veterà Jordi Tomás, amb palmarès internacional, va acabar avançant-lo i va guanyar també les altres dues mànegues i la regata. El gironí Roger Pujol va ser segon a dues de les mànegues i va acabar segon de la general i Muñoz va ser finalment tercer. Cal comentar en aquest cas el retorn d’Oriol Andreu, que va ser campió de F4 l’any 2016 i torna ara a la competició després d’una temporada absent.
Genís Vilalta sortia com a favorit a la categoria F4, ja que va ser el subcampió l’any 2017 i el campió està obligat a pujar de categoria. Tot i així la primera mànega va ser per Jordi González, seguit de Vilalta i de Carlos Hidalgo. Les posicions van canviar a la segona mànega, amb Vilalta davant, seguit de González i Hidalgo, posicions que es van repetir a la tercera mànega, configurant també així la general del dia.

La propera regata està prevista al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels) el proper dissabte 28 d’abril.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing