Comença el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques a Empuriabrava

motos aquàtiques EmpuriabravaEl proper dia 30 d’abril, dissabte, tindrà lloc a Empuriabrava (Castelló d’Empúries) la primera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2016. Per tercer any consecutiu el campionat català obre la temporada a la platja de la Rubina d’Empuriabrava. Aquest any la temporada serà molt densa, tota vegada que està previst augmentar el calendari català de cinc  regates, que és el que ha estat habitual els darrers anys, fins a set proves. A més si han de sumar tres competicions per al campionat d’Espanya, les de l’Europeu i les curses del Mundial.

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la primera de set curses, estant previstes les altres sis a Cambrils, al Canal Olímpic de Castelldefels, a Deltebre, a Amposta, a l’Ampolla i a l’Estartit. Hi són convocades tres categories: F1, F3 i F4 cadascuna d’elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la F1 i menys permissiva per a la F4, reservada a pilots sense palmarès.

Parteix com a favorit en la modalitat F1 de conducció dempeus Alex Velasco, actual campió de Catalunya. A la categoria F3 l’actual campió és Lucas Forés, però se les haurà de veure amb Alex Muñoz, campió de la categoria F4, que ha de pujar obligatòriament de categoria, però que va fer unes grans curses l’any passat. En conseqüència, la categoria F4 està totalment oberta.

La regata tindrà lloc el dia 30 d’abril al migdia a la platja de la Rubina, compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’ajuntament de Castelló d’Empúries, a més de la col·laboració de les empreses Boats Mediterrani, Styx Motor i Caves Masachs.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing