Comença el Campionat de Catalunya a Empuriabrava

El proper dia 21 d’abril, dissabte, tindrà lloc a Empuriabrava (Castelló d’Empúries) la primera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2018. Aquest és el cinquè cop que es disputa una regata del Campionat Català a la platja de la Rubina d’Empuriabrava. Aquest any la temporada serà molt densa, tota vegada que està previst disputar vuit regates, una més  que l’any anterior. Alguns pilots catalans hi hauran de sumar, a més, tres competicions per al campionat d’Espanya, les de l’Europeu i les curses del Mundial.

Motos aquàtiques Empuriabrava

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la primera de vuit curses, estant previstes les altres set al Canal Olímpic de Castelldefels (Baix Llobregat), a Cambrils (Baix Camp), a l’Estartit (Baix Empordà), a Deltebre (Baix Ebre), al Club Nàutic el Balís (Maresme), a Amposta (Montsià) i a l’Ampolla (Baix Ebre), de manera que es recorrerà tot el litoral català.

Hi són convocades tres categories: GP1, GP3 i F4 cadascuna d’elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la GP1 i menys permissiva per a la F4, reservada a pilots sense palmarès.

La temporada 2018 està totalment oberta pel que fa a favorits, tota vegada que molts pilots han anunciat que canvien de categoria, la qual cosa vol dir que hi hauran noves mecàniques que caldrà ficar a prova.

La regata, que  tindrà lloc el dia 21 d’abril al migdia a la platja de la Rubina, compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a més de la col·laboració de les empreses Boats Mediterrani, Styx Motor i Caves Masachs.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing