Cap de setmana motonàutic a Riba-roja

El proper cap de setmana tindrà lloc a Riba-roja d’Ebre (Ribera d’Ebre) un insòlit fet esportiu: dues regates motonàutiques diferents. El dissabte dia 24 es celebrarà la segona regata puntuable per al Campionat d’Espanya de forabords, concretament de la categoria T-850/GT60, mentre que el diumenge dia 25 tindrà lloc la quarta regata puntuable per al Campionat de Calalunya de motos aquàtiques.

La categoria T-850/GT60 es una fusió de dues categories, la T-850, que es propulsa amb un motor forabord de dos temps de fins a 870 cc i la categoria GT60 que es propulsa amb un motor forabord de quatre temps de 60 cavalls. Estan inscrits pilots procedents d’Andalusia, Astúries, Castella, Galicia i Catalunya, concretament amb la participació dels germans Icar i Hèctor Sanz, de la mateixa Riba-roja. Es disputaran quatre mànegues, puntuant les tres millors de cada pilot. Aquest és el segon cop que una regata d’aquestes característiques es disputa a Riba-roja.

El diumenge 25 està convocada la quarta regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques. De fet, és la quarta de la temporada per a les motos de conducció dempeus, popularment anomenades “jet”, però la tercera per a les motos de conducció assegut, sota la denominació “biplaces”. Aquest és el primer cop que una cursa puntuable de motos aquàtiques té lloc aquí i es dóna la circumstància que també hi participarà Hèctor Sanz, que farà doblet.

La cursa pot començar a definir la classificació final de la temporada, però encara no hi ha clars favorits, si bé el veterà Alex Velasco encapçala la classificació general a la categoria GP1, Joan Sevil ho fa a la categoria GP3, just arribat d’una cursa del Campionat Mundial celebrada a Òlbia (Sardenya), mentre que David Rodríguez va davant a la classe F4 però també a la categoria de Biplaces.

Les curses tindran lloc al pantà de Flix, davant de les instal·lacions del Club Nàutic Riba-roja, que n’és l’organitzador conjuntament amb la Federació Catalana de Motonàutica i compta amb el suport de l’Ajuntament local.

, , ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing