Cap de setmana motonàutic a Riba-roja d’Ebre

El proper cap de setmana, dies 9 i 10 de setembre, tindrà lloc a Riba-roja d’Ebre (Ribera d’Ebre) un intens cap de setmana motonàutic, amb dues regates totalment independents. El dissabte dia 9 es celebrarà la segona regata puntuable per al Campionat d’Espanya de forabords, concretament de la categoria T-850/GT60, mentre que el diumenge dia 10 tindrà lloc la quarta regata puntuable per al Campionat de Calalunya de motos aquàtiques per a quatre categories.

La categoria T-850/GT60 es una fusió de dues categories, la T-850, que es propulsa amb un motor forabord de dos temps de fins a 870 cc i la categoria GT60 que es propulsa amb un motor forabord de quatre temps de 60 cavalls. Estan inscrits pilots procedents d’Andalusia, Astúries, Castella, Galicia i Catalunya, és destacable la participació dels germans Icar i Hèctor Sanz, de la mateixa Riba-roja. Es disputaran quatre mànegues, puntuant les tres millors de cada pilot. La regata també serà vàlida per al Campionat de Catalunya.

Hèctor Sanz, el pilot local que participarà a les dues regates.

El diumenge 10 està convocada la quarta regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques. De fet, és la quarta de la temporada per a les motos de conducció dempeus, popularment anomenades “jet”, però la segona per a les motos de conducció assegut, sota la denominació “runabout”. Aquest és el segon cop que una cursa puntuable de motos aquàtiques té lloc aquí i es dóna la circumstància que també hi participarà Hèctor Sanz, que farà doblet, així com la seva germana Dafne, de manera que tres membres de la mateixa família participaran d’una manera o altre a les competicions.

La cursa pot començar a definir la classificació final de la temporada per a les motos de conducció dempeus, però encara no hi ha clars favorits. Albert Roca encapçala la classificació general a la categoria GP1, Salvador Canet ho fa a la categoria GP3, mentre que Jordi Miquel té molta diferència al capdavant de la classe F4.

En canvi, la categoria de Biplaces es decidirà a Riba-roja, tota vegada que no hi cap altra cursa prevista per a aquesta modalitat aquesta temporada.

Les curses tindran lloc al pantà de Flix, davant de les instal·lacions del Club Nàutic Riba-roja, que n’és l’organitzador conjuntament amb la Federació Catalana de Motonàutica i compten amb el suport de l’Ajuntament local i de l’empresa Icarnàutica.

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing