Campionat de Catalunya de Motos aquàtiques. Tercera regata a Port Ginesta

El passat dissabte dia 11 de maig va tenir lloc a Port Ginesta (Garraf), la tercera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2024 en la seva modalitat de circuit. La regata estava organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica amb la col·laboració de l’empresa Full Gas Motor i el suport de Port Ginesta.

La cursa estava convocada per a tres categories de conducció dempeus, popularment anomenades “jet” i es va disputar per un total de vuit mànegues, tres per a les categories Esquí GP1 i Esquí GP3, i dues mànegues per a la categoria Esquí F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès.

La cursa es va disputar a la platja de llevant de Port Ginesta, una ubicació que ja s’havia utilitzat l’any 2023.

La categoria GP1 va patir algunes baixes de darrera hora, però va resultar igualment interessant, tota vegada que hi participen les màquines més potents i els pilots més veterans. Narcís Pujol es va adjudicar les tres mànegues, però sempre seguit de prop per Denis Munnikhuis. La tercera posició va ser molt disputada, entre Salvador Canet i Manel Segura, que va ser qui finalment va pujar al tercer calaix del podi.

Instantània d’una mànega de GP3

La classe GP3 va ser la més disputada. Joan Sevil, campió el 2022, va guanyar la primera mànega seguit d’Alex Velasco i Roger Pujol, però Velasco va patir una avaria i no va poder participar a les altres dues mànegues. Pujol va guanyar la segona mànega, seguit de Sevil, però va patir problemes mecànics a la tercera mànega, de manera que va acabar tercer de la general. Sevil va assolir el triomf seguit de Narcís Segura.

La categoria F4 va tenir dos protagonistes: el veterà Rubén Galisteo va guanyar la primera mànega mentre que el més novell Àngel Cabrera va guanyar la segona. Empatats a punts, Cabrera va resultar guanyador de la jornada, ja que es desempata en favor de qui guanya la darrera mànega.

La propera regata està prevista el mes de juliol a Amposta.

Classificació general provisional

Esquí GP1

1r Denis Munnikhuis. Kawasaki. GEN Roses. 135 punts.

2n Narcís Pujol. Kawasaki. FCM. 102,5 punts.

3r Salvador Canet. Kawasaki. GEN Roses. 95 punts.

Esquí GP3

1r Joan Sevil. Yamaha. Motonàutic Club Amposta. 166 punts.

2n Roger Pujol. Kawasaki. GEN Roses. 142,5 punts.

3r Narcís Segura. Yamaha. GEN Roses. 102 punts.

Esquí F4

1r Rubén Galisteo. Kawasaki. Motonàutic Club Amposta. 115,75 punts.

2n Àngel Cabrera. Kawasaki. Motonàutic Club Amposta. 103,75 punts.

3r Marc Orta. Yamaha. FCM. 98,75 punts.

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing