Campionat de Catalunya de motos aquàtiques a l’Ampolla. Màxima emoció.

El passat dissabte dia 30 de setembre va tenir lloc a l’Ampolla (Baix Ebre) la cinquena regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2023, modalitat de circuit, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament de l’Ampolla, la Creu Roja de l’Ampolla i el Club Nàutic Ampolla.

Jordi Miquel (8) encapçala la classificació general provisional a la classe F4.

La cursa es va disputar a l’emblemàtica Platja de les Avellanes, un enclavament ideal. Tant és així que aquesta era la vintena vegada que ha tingut lloc una regata d’aquestes característiques en aquest emplaçament i mai s’ha hagut d’anular o suspendre per mal temps. Aquest cop la cursa es va disputar sobre una mar plana i en un dia pràcticament d’estiu, sobre un circuit molt tècnic que va obligar els pilots a oferir el màxim esforç, amb uns resultats que deixen el Campionat pràcticament per a decidir a tots els llocs del pòdium a totes les categories. La darrera cursa, prevista al Club Nàutic el Balís el proper 21 d’octubre serà decisiva.

A la categoria F4, reservada a pilots sense palmarès, el gironí Narcís Segura es va imposar a totes les mànegues, mentre que la segona posició de la jornada es va disputar entre el pilot de la Ràpita Àngel Cabrera i Jordi Miquel, que va aconseguir el segon lloc del pòdium per només quatre punts de diferència. Jordi Miquel Cos conserva el lideratge al capdavant de la classificació general provisional, però seguit ja de Segura i, una mica per darrera Àngel Cabrera i Carlos Hidalgo, aquests dos separats per només un punt.

El retorn de Joan Sevil (88) va animar la cursa a GP3.

A la categoria GP3 cal destacar la participació de Joan Sevil que, després de dues regates absent, va tornar per la porta gran i va guanyar les tres mànegues. Salvador Canet va ser segon, per davant de Roger Pujol. Canet i Pujol encapçalen la classificació general, però cal recordar que tots els pilots han de descartar el resultat de la seva pitjor regata i Sevil es situa ja tercer i no ha de descartar cap resultat, perquè descompte una de les dues curses a les que va faltar.

A la categoria GP1 Denis Munnikhuis va guanyar totes les mànegues, però la diversió va tenir lloc just darrera seu, entre Albert Roca i Alex Velasco, que va acabar en segon lloc de la jornada, amb només dos punts per davant de Roca. Però Roca conserva el primer lloc a la general, amb només dos punts i mig per davant de Munnikhuis.

La propera i última regata, prevista al CN El Balís el proper dia 21 d’octubre, serà definitiva.

Classificació general provisional

Categoria F4

1r Jordi Miquel Cos. FCM. Kawasaki. 313 punts.

2n Narcís Segura. Gen Roses. Yamaha. 228 punts.

3r Àngel Cabrera. Motonàutic Club Amposta. Kawasaki. 204 punts.

Categoria GP3

1r Salvador Canet. Gen Roses. Yamaha. 288 punts.

2n Roger Pujol. Gen Roses. Kawasaki. 256 punts.

3r Joan Sevil. Motonàutic Club Amposta. Yamaha. 215 punts.

Categoria GP1

1r Albert Roca. Gen Roses. Kawasaki. 107,5 punts.

2n Denis Munnikhuis. Gen Roses. Kawasaki. 105 punts.

3r Àlex Velasco. Motonàutic Club Amposta. Kawasaki. 99 punts.

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing