Campionat de Catalunya de motos aquàtiques a Cambrils

Motos aquàtiques CambrilsEl proper dia 14 de maig, dissabte, tindrà lloc a Cambrils (Tarragona) la segona regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2016. Aquest és el primer cop que una cursa puntuable per al Campionat de Catalunya té lloc a la platja de Cambrils, a tocar del port de la vila.

La cursa es disputa amb col·laboració amb el Club Nàutic Cambrils coincidint amb la celebració de la 9a Fira Marítima Costa Daurada, que organitza el mateix club del dia 13 al dia 16 de maig.

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la segona de set curses previstes. A continuació tindran lloc regates al Canal Olímpic de Castelldefels, a Deltebre, a Amposta, a l’Estartit i a l’Ampolla. Hi participaran pilots de dues categories: F3 i F4 cadascuna d’elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la F3 i menys permissiva per a la F4, que està reservada a pilots sense palmarès.

Parteixen com a favorits en la modalitat F3 el gironí Roger Pujol i Lucas Forés, actual campió de Catalunya, tota vegada que Jordi Tomás, guanyador de l’anterior regata està participant a Croàcia al Campionat d’Europa d’una altre categoria. A la categoria F4, surten com a favorits els guanyadors de la primera cursa, celebrada a finals d’abril a Empuriabrava, són Jairo Carriles, Marc Orta i Oriol Andreu.

La regata tindrà lloc el dia 14 de maig al migdia a la platja situada a llevant del Port de Cambrils, compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el Club Nàutic Cambrils, i el suport de les empreses Hermanos Guasch, Yamaha, Boats Mediterrani i Caves Masachs.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing