XXXIII Campionat de Catalunya de motos aquàtiques

El proper dissabte dia 30 d’abril començarà el Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2022, modalitat de circuit, al Canal Olímpic de Castelldefels, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica.

La cursa està convocada per a les categories GP1, GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès. Totes les motos participants són del tipus de conducció dempeus, popularment anomenades “jet”, i es governen amb un manillar situat al final d’un braç articulat, la qual cosa exigeix dels pilots habilitat i forma física.

La temporada comença sense favorits a cap de les categories. Tota vegada que el guanyador de la classe F4 de l’any 2021, Lluís Montalà, ha de canviar reglamentàriament de categoria. Per la seva banda, el campió 2021 de la categoria GP3, Lucas Oliver, no participarà a aquesta cursa i tot resta obert per a la classe GP1, a la que poden participar les motos més preparades mecànicament.

El campionat de Catalunya és el degà de la moto aquàtica espanyola, ja que es disputa des de l’any 1990, un any abans que es disputés la primera cursa del Campionat d’Espanya.

Els entrenaments començaran a la una de la tarda i el lliurament de premis està previst a les sis.

, , ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing