Campionat de Catalunya a l’Estartit

El passat dissabte dia 26 de maig va tenir lloc a l’Estartit (Baix Empordà) la quarta regata puntuable pel Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2018, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i Lassdive, empresa d’activitats d’oci i aventura, amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, el càmping El Delfín Verde i Caves Masachs.

Motos Estartit

La competició estava convocada només per a categories de conducció dempeus, concretament GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès, on es van afegir dos pilots expressament arribats des de Santander.

Per primer cop aquesta temporada la regata es va desenvolupar amb mala mar, la qual cosa va obligar a l’organització a simplificar el circuit i als pilots a fer esforços suplementaris damunt de les motos.

La mala mar va fer que totes les mànegues fossin molt disputades, si bé això no va quedar prou reflectit a les classificacions. A la categoria GP3 la primera mànega va ser per Jordi Tomás, seguit de Roger Pujol i Joan Sevil, que són els pilots habituals al cap de cursa aquesta temporada, però una ràpida sortida va fer que a la segona mànega fos Denis Munnikhuis qui lideres la cursa vàries voltes, fins que va ser avançat per Tomás. A més, Pujol va caure i va cedir la tercera posició al seu pare, el veterà Juli Pujol. Tomás, Roger Pujol i Munnikhuis van ser els millor a la tercera mànega i aquestes van ser també les primeres posicions d’aquesta categoria al final de la jornada.

A la categoria F4 Jordi González va encapçalar la primera mànega força estona, però una caiguda va ser aprofitada per l’inefable Genis Vilalta per assolir la primera posició, resultat que va repetir les tres mànegues. González va ser finalment segon de la jornada, però la tercera posició de la regata va ser pel càntabre Pedro Torre, que va ser segon a la segona mànega i tercer a les altres dues.

La propera cursa està prevista al Club Nàutic el Balís el proper dia 9 de juny.

Classificació general

Categoria GP3
1r Jordi Tomás. Motonàutic Club Amposta. 269 punts.
2n Roger Pujol. Federació Catalana de Motonàutica. 225 punts.
3r Joan Sevil. Motonàutic Club Amposta. 174 punts.

Categoria F4
1r Genis Vilalta. Club Nàutic Bétulo. 295 punts
2n Jordi González. Club Nàutic El Balís. 221 punts.
3r Carlos Hidalgo. Club Nàutic El Balís. 193 punts.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing