Campionat de Catalunya a l’Ampolla

El proper dissabte, dia 21 de setembre, tindrà lloc a l’Ampolla (Baix Ebre) la sisena regata puntuable pel Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2019, modalitat de circuit. La regata compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l’Ampolla, la Creu Roja de l’Ampolla, el Club Nàutic Ampolla i Caves Masachs.

Ampolla

L’escenari de la cursa serà la cèntrica platja de les Avellanes, lloc habitual d’aquesta competició els darrers catorze anys. Les altres regates han tingut lloc al Canal Olímpic de Castelldefels, al Club Nàutic Cambrils, a Empuriabrava, al Club Nàutic El Balís i Amposta.

Resta pendent una setena regata extraordinària, prevista de nou al Canal Olímpic de Catalunya, que tancarà la trentena edició d’aquest campionat, el més veterà de tot l’Estat, ja que s’ha disputat ininterrompudament des de 1990.

Hi són convocades dues categories: GP3 i F4. Ambdues només per a motos de conducció dempeus, si bé la classe F4 està reservada per a pilots sense palmarès.

A la categoria GP3 surt com a favorit Jordi Tomás, veterà pilot d’Amposta, que es podria proclamar campió anticipadament. Segon a la general és el barceloní Joan Sevil i tercer el també veterà Juli Pujol, pilot de Girona. Però Lucas Oliver o Roger Pujol són ferms candidats a guanyar la cursa.

La categoria F4 no té un clar favorit per aquesta cursa, tota vegada que Jordi González, del CN El Balís, va guanyar les tres primeres regates, però Sergi Fernández va guanyar les altres dues. A la classificació general se situa Miguel Ángel Gargallo entre tots dos, de manera que el pòdium final podria decidir-se en aquesta regata.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. Tota l’activitat podrà ser seguida gratuïtament des de la mateixa platja i des dels espigons del port de l’Ampolla.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing