Campionat de Catalunya a l’Ampolla

El passat dissabte dia 25 de setembre, va tenir lloc a l’Ampolla (Baix Ebre) la quarta regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2021, modalitat de circuit, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l’Ampolla, la Creu Roja de l’Ampolla i el Club Nàutic Ampolla.

Jordi Miquel Cos va guanyar totes les mànegues de la classe F4 a l’Ampolla

A diferència de l’any passat, quan l’Ampolla va obrir la temporada al mes de setembre per culpa de la pandèmia de la Covid-19, aquest any s’han pogut dur a terme tres curses abans d’aquesta. Cal assenyalar també, que la cursa s’ha pogut desenvolupar amb normalitat, sense cap inclemència meteorològica, com les que havien acompanyat aquesta regata a les seves darreres edicions.

A la categoria F4, reservada a pilots sense palmarès, es va produir l’absència de Lluis Montalà, líder provisional del Campionat, la qual cosa va donar peu a mànegues molt animades, tot i que Jordi Miquel Cos es va imposar amb claredat, guanyant les mànegues, seguit en una per Jordi Martí, en la primera participació aquesta temporada, en una altra per Jordi Serra i encara en una altra per Carlos Hidalgo. El que passa és que cap d’aquests pilots han participat a totes les regates, de manera que ara el Campionat queda obert a falta d’una cursa, encara amb Montalà al capdavant de la general provisional.

En canvi les tres mànegues de la categoria GP3 van tenir idèntic resultat, amb Lucas Oliver al capdavant, seguit sempre de Joan Sevil i Roger Pujol. Oliver suma així 281 punts i és ja virtual Campió de Catalunya de la categoria, tota vegada que és inabastable pels altres competidors. El subcampionat és quasi segur per Joan Sevil, però la tercera posició està en joc entre Roger Pujol (142 punts), Miguel Angel Gargallo (136 punts) i Oriol Oliva (125 punts).

La propera i última regata, prevista al CN El Balís el proper dia 23 d’octubre pot acabar de decidir aquestes posicions.