Campionat de Catalunya a Empuriabrava

El proper dia 20 de maig, dissabte, tindrà lloc a Empuriabrava (Castelló d’Empúries) la tercera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017. Per quart any consecutiu es disputa aquesta cursa a la platja de la Rubina d’Empuriabrava, però en aquesta ocasió la cursa serà la tercera de la temporada, quan en anys anteriors havia estat la primera.

Campionat motos Empuriabrava

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la tercera de set curses, després de les celebrades al Canal Olímpic de Catalunya i a Cambrils, estant previstes les altres quatre a l’Estartit,  a Deltebre, a Amposta i a l’Ampolla. Hi són convocades dues categories: GP3 i F4 cadascuna d’elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la GP3 i menys permissiva per a la F4, reservada a pilots sense palmarès.

Aquesta és una regata sense favorits, perquè pocs pilots han repetit llocs de pòdium a les altres dues curses i cap ha aconseguit guanyar les dues curses. A més, alguns pilots no hi seran presents perquè tenen compromisos internacionals, de manera que aquesta cursa pot ser una magnífica oportunitat per agafar punts de cara a la classificació final.

Tot i així, els gironins Juli i Roger Pujol, pare i fill, tenen les millors opcions a la categoria GP3, mentre que la categoria F4 està totalment oberta, però amb millors expectatives per a Jordi Pratginestós, Jordi González i Genis Vilalta, que són els que van obtenir millor resultats a la darrera cursa.

La regata tindrà lloc el dia 20 de maig al migdia a la platja de la Rubina, compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a més de la col·laboració de les empreses Boats Mediterrani, Styx Motor i Caves Masachs.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing